DE START VAN NG ELEKTRO

Het bedrijf werd opgericht in 2007 te Mechelen, aanvankelijk als bijberoep voor oprichter en huidig zaakvoerder Glenn Nuytkens.

Na een tweetal jaren moest NG Elektro de zeilen bijstellen door de vele aanvragen en het succes in de toen verschillende kleine projecten en door het binnen halen van het eerste grote project eind 2009.

In 2011 vertaalde zich dit onder impuls van partner Wendy van der Draaij, door onder meer het uitbreiden van het personeelsbestand en het professionaliseren van de administratie tot een efficiënt kader dat nodig was om verder uit te breiden. De firma NG Elektro evolueerde door toedoen van deze extensionele groei logischer wijs uit tot een gezonde KMO met grote ambities. NG Elektro kon zich nu ten volle richten op grotere projecten.

Hard werken is de brug tussen ambitie en succes.

Glenn Nuytkens
Zaakvoerder NG Elektro

Anno 2022 kan NG Elektro terugblikken op een steile opmars in de sector, gedreven door ambitie, de juiste werkethiek en partners die net als NG Elektro het onmogelijke wensen te realiseren.

De particuliere partners hebben heden ten dagen veelal plaats geruimd voor gerenommeerde bedrijven zoals  DEMOCO, VERELST, JAN DENUL, VAN LAERE ea.

Dit neemt niet weg dat NG Elektro met oog op de start in 2007 geen particuliere projecten meer aanvaard maar wel integendeel. NG Elektro beschouwt elke klant gelijkwaardig en zal ten allen tijden streven naar diens tevredenheid.

Meer weten over NG Elektro of wil je deel uitmaken van ons team?