Werken bij NG Elektro

NG Elektro rekent op een hecht team en ervaren medewerkers. We zijn een toffe bende en daar kan ook jij deel van uitmaken. Zoek je een nieuwe uitdaging? Hou ons dan niet langer in spanning en bezorg ons je cv en motivatiebrief.

Projectleider

Als projectleider speel je een sleutelrol in de expansie van het bedrijf. Wil je jouw technische kennis en organisatorische vaardigheden nog verder ontplooien en deze in de praktijk omzetten?

Bekijk de vacature

Werfleider

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor een team van 2 tot 10 personen. Je hebt een zeer uitgebreide praktische kennis met jaren ervaring op de werf. Je schrikt er niet voor terug om initiatief te nemen en pro actieve maatregelen te nemen om de aan jou toevertrouwde werven vlot te laten verlopen.

Bekijk de vacature

Elektricien

Heb je ervaring als elektricien of ben je net afgestudeerd in een technische richting met specialisatie elektriciteit en ben je op zoek naar een plek waar je jezelf ten volle kan ontplooien?

Bekijk de vacature

Calculator

Als calculator speel je een voorname rol in het bedrijf. Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière om samen met een gedreven team je persoonlijke en professionele doelen te bereiken?

Bekijk de vacature

Technisch bediende

Ben jij een administratieve duizendpoot met een behoorlijke technische bagage specialiteit elektriciteit? Durf je initiatief te nemen en kijk je verder dan de aan jou toevertrouwde taken? Dan is deze vacature perfect wat je zoekt!

Bekijk de vacature

Administratief bediende

Als eerste aanspreekpunt bouw je met je vlotte communicatie een vertrouwensrelatie op zowel intern als extern en zorg je voor een correcte opvolging van de aan jou toegewezen taken.

Bekijk de vacature

Hebben we jou overtuigd om te solliciteren of wil je eerst meer informatie?