Wat doen we

NG Elektro biedt een service die verder reikt dan algemene elektriciteitswerken. Sinds jaar en dag staan we bekend om een totaalpakket dat ook toegangscontrole, camerabewaking, oproepsystemen, ventilatie, inbraak- en branddetectie, domotica, verlichting, zonnepanelen, databekabeling en laadpalen omvat.

TOTAALPROJECTEN

In nieuwe gebouwen zwaaien automatisering en internet de scepter. Daarom geef je deze werken best in handen van een ervaren specialist. NG Elektro biedt een totaalpakket voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. We plannen en coördineren alles tot en met de oplevering. Zo heeft de klant 1 aanspreekpunt voor zijn algemene elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen, verlichting, laadpalen, databekabeling en veiligheid.

Domotica

In het huis van de toekomst staat comfort centraal. Met domotica bedien je alle functies en ga je bewuster om met je energie. Door onze jarenlange ervaring geeft NG Elektro jou de beste oplossingen en systemen, afgestemd op jouw dagelijkse gewoontes en verwachtingen.

TOEGANSCONTROLE

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. NG Elektro levert kwaliteitsvolle PV-systemen die aansluiten bij je verbruik. We houden rekening met verschillende factoren om zo tot het hoogste rendement te komen. Je rekent op ons advies en vakmanschap.

Laadstations

Je elektrische wagen opladen aan een laadpaal? NG Elektro is je erkende vakman voor de installatie en keuring. We bepalen, samen met de klant, welke laadpaal de beste optie is, we kijken de meterkast na, doen de nodige aanpassingen, leggen de bekabeling, … Zo ga je elke dag helemaal opgeladen de baan op.

Brandbeveiliging

Databekabeling

NG Elektro staat in voor je veiligheid. We installeren rookmelders, geluid- en beeldinstallaties en toebehoren aan correcte prijzen. Ter plaatse doen we steeds de nodige tests om een volledige veiligheid te garanderen. Bij de uitvoering gaan we uiterst discreet te werk.

Geluid

Buitenverlichting

Als de klant dit wenst, tekent NG Elektro een volledig verlichtingsplan uit. Met oog voor functionaliteit en sfeer. We adviseren je over de nieuwste trends en technieken en staan garant voor een kwalitatieve installatie van je verlichting, zowel binnen als buiten.

Camerabewaking

Vergund voor camerabewaking (overgangsmaatregel).

Een beroep doen op een van onze diensten? Ons inschakelen voor jouw totaalproject?