High energy

NG Elektro hanteert een klantgerichte aanpak en correcte service. Ons gemotiveerd en tweetalig team beschikt over een uitgebreide technische knowhow en de nodige beroepsfierheid. We zijn in het bezit van een erkenning in klasse 4 en werken met vaste betrouwbare onderaannemers die anno 2022 een team van meer dan 80 arbeiders vertegenwoordigen. Doorheen de jaren legden we de focus steeds meer op grotere projecten, met een veelzijdigheid aan expertises.

Ons team

De start

Het bedrijf werd opgericht in 2007 te Mechelen, aanvankelijk als bijberoep voor oprichter en huidig zaakvoerder Glenn Nuytkens.

Onze visie

Dagelijks progressie maken, onze kennis verruimen, innovatieve oplossingen zoeken en excellent werk afleveren.

Of het nu gaat om een renovatie van een beschermd gebouw, het realiseren van een volledige nieuwbouwwijk of een appartementsgebouw, samen met onze betrouwbare partners vormen wij een solide draagvlak om deze projecten tot een goed einde te brengen.  

THERE IS NO I IN TEAM

Elk van onze medewerkers heeft net als NG Elektro bepaalde doelstellingen. 

Samen trachten wij op basis van wederzijds vertrouwen elkaar te ondersteunen zodat iedereen in het team de nodige tools ter beschikking krijgt om zich persoonlijk te ontplooien.

Deze instelling stelt ons in staat om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

ONZE AMBITIE

Met de opening van ons nieuw kantoor in Zemst stellen wij onze ambitie kracht bij en verzekeren wij onze werknemers van een comfortabele omgeving met de nodige groeimarge. Tevens bieden wij met ons nieuw kantoor onze klanten en partners een aangename ontmoetingsplek. 

Onze eerste projecten in Frankrijk en Luxemburg en de stijging van werkaanvragen in de regio Brussel en Wallonië getuigen van onze gezonde ambitie.

Publicaties

Bouwen aan Vlaanderen

Meer weten over NG Elektro of wil je deel uitmaken van ons team?